Revolver Expansion 1.2 Hunt The Man Down
search
  • Revolver Expansion 1.2 Hunt The Man Down

Revolver Expansion 1.2 Hunt The Man Down

Opgesloten achter de tralies van een Texaanse gevangenis zit een gevaarlijke, voor meerdere vergrijpen veroordeelde bandiet. Hij weet iets dat de ondergang van Colonel Ned McReady kan betekenen. Jack Colty heeft een zeker belang bij de ondergang van de Colonel, dus heeft hij zijn zinnen gezet op het bevrijden van deze bandiet.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Echter het toeval wil juist dat de Colonel weer achter hem aan zit, vanwege een andere kwestie ... Aan het eind van de dag zal slechts een partij de overwinning claimen. Ben jij dat?

Engelstalige uitbreiding voor het succesvolle en thematisch ijzersterke tweespelerspel “Revolver” (EN), waarmee nieuwe tactieken worden toegevoegd en de strijd nog heftiger oplaait voegt een hoop nieuwe mogelijkheden aan het basisspel toe, zonder het spel al te veel te veranderen bevat twee modules die samen of afzonderlijk zijn te combineren met het basisspel. Let op: voor module 1 is ook een exemplaar van uitbreiding 1.1 ‘Ambush On Gunshot Trail’ nodig. Bevat een gloednieuwe gebiedskaart (met bijbehorende regelset), waar Colty mogelijk een extra bandiet kan bevrijden! Bouw je eigen deck en bepaal je eigen speelstijl; verbeter je deck naar eigen inzicht en bepaal welke kaarten jij nodig hebt om je tegenstander te verslaan. wederom voorzien van prachtig artwork.

Datasheet

Leeftijd
12+
Spelers
2
Speelduur
45 minuten
Taal
Engels