Dominion uitbreiding Avonturen
search
  • Dominion uitbreiding Avonturen
  • Dominion uitbreiding Avonturen

Dominion uitbreiding Avonturen

Deze uitbreiding bevat 400 kaarten, 6 tableaus en 60 fiches. Er worden 30 nieuwe koninkrijkkaarten geÏntroduceerd, waaronder een aantal "duurzame", die ook in volgende beurten actief zijn.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Verder zijn er reservekaarten, die je voor later kunt bewaren en gebeurteniskaarten, waarmee je andere zaken dan kaarten kunt kopen, zoals fiches die de effecten van kaarten wijzigen.

Dominion: Avonturen is uitsluitend in combinatie met Dominion of Dominion Intrige te spelen. Je hebt daaruit namelijk de overwinnings- en geldkaarten nodig.

Tactische speeltip(s):
Het is eigenlijk onmogelijk om altijd werkende tips te geven voor dit spel. Veel hangt af van de keuzes van andere spelers en de samenstelling van de 10 soorten koninkrijkkaarten. Het belangrijkste is om een mix te verzinnen waarvan je denkt dat de kaarten goed bij elkaar passen en je een vloeiende wisselwerking krijgt tussen geld en acties.

Als er veel pestkaarten in het spel zitten, probeer dan of mee te gaan in de jacht op die kaarten of voldoende verdedigingskaarten te kopen om niet al in het begin van het spel op een onoverbrugbare achterstand te komen.

Baseer je je tactiek op kaarten uit Dominion: Avonturen, probeer dan goed gebruik te maken van de mogelijkheden die de nieuwe fiches en duurzame kaarten geven.

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands