De Hartenkoningin
search
  • De Hartenkoningin
  • De Hartenkoningin

De Hartenkoningin

Word wakker! De Rozenkoningin, de Hartenkoningin en al hun vriendinnen zijn door een spreuk in slaap gebracht. Gebruik je toverkracht om hen weer wakker te maken, voordat het te laat is!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

De Hartenkoningin is een verkwikkend koninklijk kaartspel.

Word wakker! De Rozenkoningin, de Hartenkoningin en al hun vriendinnen zijn door een spreuk in slaap gebracht en het is aan jou om ze wakker te maken. Wees tactisch, scherpzinnig en met een beetje geluk kun je de slapende koninginnen wekken. Speel een ridder om een koningin te stelen of neem een gok met een jonglerende joker. Kijk uit voor slimme slaapdrankjes en duivelse draken!

Het doel van het spel is om als eerste speler 5 koninginnen te verzamelen of 50 punten te scoren (2-3 spelers). Speel je met 4 of 5 spelers, dan is het doel om als eerste 4 koninginnen te verzamelen of 40 punten te scoren. Mochten alle koninginnen wakker zijn, dan eindigt het spel direct en wint de speler die de meeste punten voor zich heeft liggen.

De Hartenkoningin is een spannend spel voor kinderen vanaf 8 jaar! Het is een kort spel met een dynamisch verloop en eenvoudige regels. De vrolijke tekeningen nodigen uit om te spelen. Het is en topper uit de test bij spelselectie: kinderen willen dit spel keer op keer spelen! Het spel is geschikt voor 2-5 personen. De gemiddelde speelduur is 20 minuten.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-5
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in