Ubongo Junior
search
  • Ubongo Junior

Ubongo Junior

Een beestachtig leuke versie voor kinderen van het bekende bordspel! Alle spelers leggen tegelijk en zo snel mogelijk hun dieren op hun bordje. De snelste roept „Ubongo!“

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Snel – eenvoudig – Ubongo Junior!

Een beestachtig leuke versie voor kinderen van het bekende bordspel! Alle spelers leggen tegelijk en zo snel mogelijk hun dieren op hun bordje. De snelste roept „Ubongo!“ en trekt snel edelstenen uit de zak. Voor de andere spelers gaat het spel ondertussen verder: zolang de zandloper nog loopt mag er worden geprobeerd om de dieren goed in de puzzel te passen en daarvoor edelstenen te pakken. Wie aan het einde van het spel de meeste edelstenen bezit, heeft gewonnen! Twee moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat het altijd spannend blijft!

In de doos vind je 50 puzzelborden. Deze zijn dubbelzijdig bedrukt waardoor er maar liefst 100 puzzels zijn. Elke speler krijgt 9 puzzelstukken waarop dieren zijn afgebeeld. Met deze stukken moet je de puzzels oplossen. Er zijn groene en gele puzzels. Deze geven de moeilijkheid aan. Speel je graag alleen of wil je oefenen? In de regels staat de solo variant beschreven. En wat nu als je dit met het gezin doet, maar je wilt als volwassene meer uitdaging? Combineer deze versie dan met de ‘normale’ versie. Hoe je het kunt combineren, staat uitgeschreven in de spelregels.

Ubongo Junior is onderdeel van De Wereld van Ubongo.

Datasheet

Leeftijd
5+
Spelers
1-4
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in