Filou De Kat in de Zak
search
  • Filou De Kat in de Zak
  • Filou De Kat in de Zak

Filou De Kat in de Zak

€ 11,95
Inclusief btw

Probeer de kat in de zak te vangen en scoor de meeste punten. Met een beetje bluf en wat geluk, kopen je tegenstander een konijn of komen ze thuis met een hond, die hun katten wegjaagt

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Door muizen als aas te gebruiken in Filou, probeer je de befaamde kat in de zak te vangen. In die zak zitten echter zowel goede als slechte katten.  Jullie proberen elkaar op het verkeerde been te zetten door honden en konijnen in de zak te stoppen. Aan het einde van het spel leveren de goede katten en muizen punten op. Slechte katten kosten je echter punten.

Filou is een vlot bluf- en veiling spel waarbij je, als je risico’s neemt flink kunt worden beloond! Het spel heeft een bijzonder veilingmechanisme: hoe meer informatie je krijgt over de inhoud van de veiling, hoe meer je moet betalen! Gebruik de informatie over de kaart die jij aan de veiling hebt toegevoegd en probeer daarmee anderen in te val laten lopen, zodat zij een waardeloze veiling winnen, of bluf jezelf naar de overwinning. Typisch zo’n spelletje, dat je direct nog eens speelt.

Het is geschikt voor 3-5 spelers vanaf 8 jaar. Er worden 9 rondes gespeeld en de gemiddelde speeltijd is 20 minuten. Het spel kent eenvoudige regels. Hierdoor is het makkelijk te spelen. Het is ook een leuk spel om mee te nemen op vakantie.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
3-5
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in