Speed (NL)
search
  • Speed (NL)

Speed (NL)

Het snelste spel ter wereld! Speel al je kaarten op de twee stapels in het midden. Let op de kleur, het aantal en het symbool op de kaarten….en probeer daarna sneller te zijn dan je tegenstander!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Speed is het snelste spel ter wereld!

Speel al je kaarten op de twee stapels  in het midden. Let op de kleur, het aantal en het symbool op de kaarten… en probeer  daarbij sneller te zijn dan je tegenstander.

In dit spel probeer je zo snel mogelijk al je kaarten te spelen. Degene die als eerste al zijn kaarten heeft gespeeld, wint het spel. Jullie spelen tegelijkertijd. Als je een kaart uit je hand op een van de twee stapels in het midden kunt spelen, dan mag je dat direct doen. Je hoeft dus niet op elkaar te wachten. Je mag een kaart op een stapel spelen als: het symbool op de kaart hetzelfde is als op de bovenste kaart op die stapel. Of als de kleur op de kaart hetzelfde is als op de bovenste kaart op die stapel. Of als het aantal symbolen op de kaart hetzelfde is als op de bovenste kaart op die stapel.

Dit spel is erg snel en kent eenvoudige regels. Het is een tweepersoonsspel voor spelers vanaf 6 jaar. Een spelletje duurt ongeveer 2 minuten. Dus als je hebt verloren, kun je direct wraak nemen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo.

Datasheet

Leeftijd
6+
Spelers
2
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302399

Je bent misschien ook geïnteresseerd in