The Game Het Duel
search
  • The Game Het Duel

The Game Het Duel

In plaats van met elkaar tegen het spel, speel je nu tegen elkaar! Uiteraard zal het spel je dwarszitten, je mogelijkheden worden beperkt om het je zo lastig mogelijk te maken.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In THE GAME HET DUEL speel je niet meer met elkaar, maar tegen elkaar. Echter tijdens het spel moet je elkaar toch helpen om zelf verder te komen. Natuurlijk zit The Game zelf jullie ook flink dwars. The Game beperkt je mogelijkheden en zal proberen het je zo lastig mogelijk te maken. Een genadeloos spannende strijd!

Deze variant wordt op dezelfde manier gespeeld als The Game: de spelers leggen de kaarten in 2 stapels vanuit de hand op tafel. Alleen deze variant kan slechts met 2 spelers worden gespeeld die strijden om als eerste alle kaarten weg te spelen. Je wilt winnen op eigen kracht, maar soms ontkom je er niet aan om je tegenspeler te helpen.

The Game Het Duel is geschikt voor 2 spelers vanaf 8 jaar. Een strijd duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is het tijd voor de volgende confrontatie. Het spel kent eenvoudige spelregels en is, vanwege het formaat van het doosje, eenvoudig mee te nemen op reis. Dit kleine doosje bevat uren speelplezier. Het is niet altijd nodig om een ingewikkeld concept te hebben voor een leuk spel: dat bewijst The Game met dit idee.

Nieuwsgierig naar The Game? Bekijk onze uitlegvideo. Bekijk ook The Game.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in