Claim Pocket
search
  • Claim Pocket

Claim Pocket

Met Claim Pocket neem je jouw favoriete spel overal mee naartoe en geniet overal van het populaire kaartspel!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Claim Pocket is de koning dood! Wat is er gebeurd? Niemand weet het, maar hij werd vanochtend met zijn hoofd in een wijnvat gevonden. Is het moord of was hij misschien erg dorstig? Hoe dan ook, de koning heeft geen erfgenamen, dus de vijf facties in het rijk moeten besluiten wie de nieuwe koning zal worden: word jij het of jouw tegenstander? Heb jij het wat nodig is om de facties van het rijk voor je te winnen?

Claim Pocket is een slagenspel voor twee spelers. Een deck bestaande uit vijf facties (goblins, dwergen, zombies, dubbelgangers en ridders) met elk een eigen speciale kracht. In twee etappes moet je naar de overwinning toe werken. Fase 1 draait om het winnen van slagen. Zo moet je een zo gunstig mogelijk deck bij elkaar krijgen voor fase 2. In fase 2 wordt om de punten wordt gestreden. Alle 52 kaarten bevatten prachtig en uniek artwork.

POCKET versie van het populaire kaartspel. Je kunt het dus eenvoudig meenemen op reis. Het spel is verpakt in een handig blikje waardoor het makkelijk in je tas of koffer past.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2
Speelduur
25 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302863

Je bent misschien ook geïnteresseerd in