Bang! NL
search
  • Bang! NL
  • Bang! NL
  • Bang! NL

Bang! NL

€ 22,95
Inclusief btw

Een kaart in spaghetti-western stijl! De kogels vliegen om je oren. Weet jij je staande te houden als sheriff, bandiet of verrader in dit spel boordevol interactie?

Aantal

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Bang! is een duelleerspel in Spaghettiwestern-stijl tussen een groep bandieten en de sheriff. Hulpsheriffs helpen de sheriff incognito, maar er is ook een verrader die zijn eigen doel heeft! In Bang! speelt iedere speler één van deze rollen en brengt op deze manier een berucht personage uit het Wild Westen tot leven.

In het Wilde Westen maakt een groep bandieten het leven van de sheriff zuur, jaagt de sheriff op deze bandieten en smeedt een verrader in het geheim een plan om beide partijen tegen elkaar uit te spelen. De spanning is om te snijden en weldra vliegen de kogels rond je oren. Wie zijn de hulpsheriffs en wagen hun leven om de sheriff te ondersteunen? En wie zijn de bandieten die hem willen omleggen? Alleen de sheriff speelt open kaart. Alle andere revolverhelden proberen zonder zich bekend te maken hun persoonlijk doel na te streven. Wie zal als winnaar het strijdtoneel verlaten?

Deze internationale hit is wereldwijd ruim 1 miljoen keer verkocht. Iedere speler heeft een geheime rol met bijbehorende geheime opdracht. Alleen wanneer je jouw opdracht weet te voltooien kun je het spel winnen. Naast je rol krijg je een uniek karakter met een speciale vaardigheid, die alleen jij in het spel kunt gebruiken. Tijdens het spelen waan je je echt in het Wilde Westen door de kaarten die worden gespeeld en de acties die spelers kunnen uitvoeren. Een unieke partygame met een verhaal dat elke keer een andere ontknoping kent!

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
4-7
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in