Träxx met schrijfblokken
search
  • Träxx met schrijfblokken
  • Träxx met schrijfblokken

Träxx met schrijfblokken

Maak elke ronde jouw weg op je bord langer en probeer daarmee zoveel mogelijk puntenvelden te bereiken. Dat vraagt om inzicht en een beetje geluk, want je wilt natuurlijk de ideale weg vinden! 

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Träxx is van de makers van Qwixx! Een nieuwe versie met schrijfblokken.

Träxx is zowel simpel als geniaal. In 2 minuten uitgelegd. Geen wachttijden. Spannend tot het einde. En elk spel verloopt compleet anders. Iedere speler zoekt ronde na ronde de ideale weg op zijn bord. Je moet zoveel mogelijk puntenvelden bereiken. Maar let op: welke weg nemen je medespelers? Welke puntenvelden zijn nog vrij? Waar kan men de meeste punten verzamelen? Zoek de ideale weg en win!

Het nieuwe spel van de bedenker van Qwixx! Träxx is vlot uit te leggen: draai een kaart, verbind de kleuren van de kaart op jouw bordje en probeer daarmee zoveel velden te verbinden. Het is een interactief puzzelspel voor de hele familie. Het spel kent eenvoudige regels, is vlot te spelen en biedt oneindig veel mogelijkheden! Ook leuk voor mensen die niet vaak een spelletje spelen! Speel je liever alleen? Geen probleem. Dat kan met dit spel.

Träxx is geschikt voor 1-4 spelers vanaf 8 jaar. De gemiddelde speelduur is 15 minuten. Maar probeer het maar eens bij 1 potje te houden. Als je een spelletje hebt gespeeld, wil je voorlopig niet stoppen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-4
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303204

Je bent misschien ook geïnteresseerd in