Rudi Racer
search
  • Rudi Racer

Rudi Racer

Speel samen als team (egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Lukt het jullie om hem te slim af te zijn en de race te winnen?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Speel samen als team (egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Rudi is dan wel heel snel en kan de finish gemakkelijk als eerste bereiken, maar jouw team is slim. Als jullie twee egels gooien, dan krijgen jullie een voordeel om daarmee de race te beïnvloeden. Degene die het eerste de finish bereikt, wint de race: Rudi of het team. Degene die als eerste twee keer wint, wint het spel.

Maak een racebaan door de kaarten in een halve cirkel op tafel te leggen. Begin met de startkaart, daarna de 24 wegkaarten en tenslotte de finishkaart. Leg de teamleden (egel, hond en beer) en Rudi onder de startkaart. Leg de twee dobbelstenen naast de racebaan. Klaar voor de start? De jongste speler mag beginnen.

Rudi Racer is een coöperatief spel voor jonge kinderen. Je gooit met de dobbelstenen (met symbolen van dieren) en verplaatst die dieren naar voren. Ieder dier heeft een eigen snelheid, passend bij het “karakter”. Het spel heeft eenvoudige regels en een vlot spelverloop: ideaal voor een korte spanningsboog. Echt een leuk spel voor de jongste spelers!

Door het handige formaat van het doosje is het eenvoudig dit spel mee te nemen. Zo is het makkelijk mee te nemen op vakantie, tijdens een weekendje weg of een dagje weg.

Rudi Racer is onderdeel van de Gele Reeks: spelenderwijs leren voor kinderen. 

De spellen uit de Gele Reeks zijn niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! De Gele Reeks is er voor spelers van 4 en 5 jaar. Spelenderwijs leren zij te ontwikkelen en dat gaat op zo’n leuke manier dat ze niet eens doorhebben dat ze aan het leren zijn! Het fijne aan deze spellen is dat het materiaal superstevig is. Daardoor is het bestand tegen kinderhanden en -monden. De spellen zijn verpakt in een klein, praktisch doosje. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen. Alle spellen kennen eenvoudige regels, je bent snel speelklaar en het is zo weer opgeruimd.

Welke vaardigheden worden ontwikkeld?

Vaardigheden Rudi Racer

– Tellen (rekenen)

– Op je beurt wachten én samenwerken (sociaal emotioneel)

– Plannen (executieve functies)

Bekijk hier trailer van de Gele Reeks.  

Datasheet

Leeftijd
4+
Spelers
1-4
Speelduur
10 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in