Silver & Gold
search
  • Silver & Gold

Silver & Gold

Silver & Gold combineert eenvoudige regels, snelle actie, geluk en planning terwijl spelers proberen om de schatkaart vol te krijgen. Een leuk en simpel tekenspel voor het hele gezin!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Silver & Gold ben je op afgelegen eilanden, goudschatten… wie heeft er nog nooit van gedroomd? Dit alles en nog veel meer zit allemaal in dit geweldige familiespel! Eenvoudige regels, vlot spelverloop, geluk, planning en spanning, succes op succes wanneer je de ene na de andere schatkaart voltooit.

Met afwisbare kaarten, voor eindeloos veel avonturen!

De spelers draaien om en om telkens één expeditiekaart om. Deze kaart geldt voor alle spelers. Aan de hand van deze kaart kruist iedereen vakjes aan op één van hun schatkaarten. Zeven van de acht expeditiekaarten worden omgedraaid en aan de hand daarvan worden vakjes aangekruist. Eén kaart blijft over en wordt niet gebruikt. Daarmee eindigt een ronde. In totaal worden er vier ronden gespeeld. Na de vierde ronde telt iedereen de overwinningspunten op.

Silver & Gold is een flip & write spel: draai de kaarten en kruis de schatkaarten af. Er is veel variatie door verschillende score mogelijkheden. Doordat er afwisbare kaarten zijn ingesloten, kom je nooit zonder scorekaarten te zitten. Natuurlijk zijn we ook de stiften niet vergeten. Gegarandeerd eindeloos speelplezier. Kruis strategisch: plan je beurten optimaal voor het beste eindresultaat. Een leuk spel voor het hele gezin

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Hou je van gezelschapsspellen? Bekijk dan eens ons volledige aanbod.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in