Luiaard
search
  • Luiaard

Luiaard

Je hangt lekker in een boom. Je wilt lekkere blaadjes van andere bomen verzamelen – maar zelf rondlopen is veel te vermoeiend. En dan krijg je een idee: je laat je door andere dieren dragen omdat zij zo sterk zijn en ze graag dragen!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Je bent een Luiaard – knuffelbaar, traag en (vooral) lui… Je hangt natuurlijk lekker in een boom, maar je wilt lekkere blaadjes van andere bomen verzamelen. Zelf rondlopen is veel te vermoeiend.

En dan krijg je een idee: je laat je door andere dieren dragen omdat zij zo sterk zijn en ze graag dragen. Wie van jullie luiaards zal als eerste het park doorkruist hebben en de race winnen? Je bent ambitieus, maar o zo verschrikkelijk lui!

Luiaard is een racespel, waarbij je zelf de vracht bent die verplaatst moet worden. Andere dieren dragen je de hele weg, je verzet zelf geen enkele stap!

In Luiaard speel je altijd met 6 van de 12 verschillende diersoorten en je kunt het grote speelbord op 4 verschillende manieren samenstellen. Elke race bied je nieuwe uitdagingen om sneller dan de andere luiaards bij de verschillende bomen te komen.

De dieren waaruit je kunt kiezen zijn: mieren, olifanten, krokodillen, ezels, een arend, een eenhoorn, een dolfijn, hazen, giraffen, berggeiten, oerang-oetans en zelfs een mens! Maar elk dier moet op een andere manier worden gebruikt. Bekijk daarom goed welke dieren er in jouw omgeving zitten en spaar voldoende kaarten. Alleen zo krijgt jouw Luiaard als eerste z’n blaadjes en dus een goed gevulde maag. Zo hebben de andere Luiaards het nakijken en win je het spel!

Om het extra leuk te maken, krijg je 4 extra scenario’s! Een echte garantie voor nog meer speelplezier. Na deze 8 spelsituaties nog niet uitgespeeld? Je kunt zelf je eigen startbord maken. Gooi alles eens over een andere boeg en kijk of je eruit komt.

Luiaard is een heerlijk spel en geschikt voor jong en oud. Gegarandeerd succes. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze uitlegvideo.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-5
Speelduur
60 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in