Claim 2 Pocket
search
  • Claim 2 Pocket

Claim 2 Pocket

Met Claim 2 Pocket neem je jouw favoriete spel overal mee naartoe en geniet overal van het populaire kaartspel!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Claim 2 Pocket is de nieuwe koning dood. Hij zat maar één jaar op de troon! Geen lang leven voor een koning. Vijf nieuwe facties strijden nu om de vrijgekomen troon. Geef je de voorkeur aan de Gnomen, er vanuit gaande dat je ze kan beschermen tegen de stampende Reuzen? Gebruik je de wijsheid van de Zieners? Kan je de verlegen Trollen verleiden om zich bij je te voegen? Of vertrouw je op de kracht van de Draken? Kies je volgelingen zorgvuldig en claim de troon!

Claim is een slagenspel voor twee spelers. Het spel bevat vijf facties (gnomes, reuzen, trollen, zieners en draken) met elk een eigen speciale kracht. Werk jezelf in twee etappes naar de overwinning. In fase 1 moet je slagen winnen om zo je deck voor fase 2 te maken. In fase 2 wordt om de punten gestreden. Je kunt Claim Pocket 2 combineren met Claim (pocket). Op die manier kun je het spel met 3-4 spelers spelen.

POCKET versie van het populaire kaartspel. Deze is eenvoudig mee te nemen op vakantie. Het spel is verpakt in een handig blikje en kan dus zo de tas in.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2
Speelduur
25 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303679

Je bent misschien ook geïnteresseerd in