Trapwords NL
search
  • Trapwords NL
  • Trapwords NL
  • Trapwords NL
  • Trapwords NL

Trapwords NL

Van de makers van Codenames, Trapwords! Jij bepaalt welke woorden je tegenstander niet mag zeggen, maar die weet niet welke woorden! 

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Trapwords weet jij het geheime woord dat je team moet raden. Je moet ze aanwijzingen geven, maar het andere team heeft een lijst met ‘valstrikwoorden’ gemaakt, die jij niet mag zeggen. Je weet echter niet welke woorden op die lijst staan. O ja, en het woord moet binnen de tijd worden geraden. Succes!

Elk monster biedt een andere uitdaging. Versla het spel en win het spel! De moeilijkheidsgraad neemt verder toe naarmate je verder de kerker in gaat. Vloekkaarten zorgen voor verrassingen in het spelverloop. Speel met fantasy- of reguliere woorden. Elke ronde bestaat uit twee delen. Eerst maken beide teams gelijktijdig een lijst met woorden om het andere team in de val te lokken. Daarna is elk team aan de beurt om hun geheime woord te raden (en probeert daarbij valstrikken te ontwijken).

Trapwords is een teamspel. Het wordt gespeeld door twee teams, die tegenover elkaar aan tafel zitten. Elk team bestaat uit minstens 2 spelers. Bij een oneven aantal spelers is één team groter

dan het andere, dit is geen probleem. Het is een coöperatief spel voor het hele gezin. Het spel kent eenvoudige regels en vlot spelverloop.

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Trapwords is van de makers van Codenames.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
4-8
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302818

Je bent misschien ook geïnteresseerd in