LaQ Free Style 100 - Lime
search
  • LaQ Free Style 100 - Lime

LaQ Free Style 100 - Lime

Doosje met een gebalanceerd assortiment van alle 7 soorten bouwstenen in één kleur. Ideaal om je collectie bouwstenen uit te breiden of voor het bouwen van een model in specifieke kleuren.

Inhoud:

100 LaQ bouwstenen in de kleur LIME: No.1/20 stuks, No.2/20 stuks, No.3/15 stuks, No.4/10 stuks, No.5/15 stuks, No.6/10 stuks, No.7/10 stuks.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Wat is LaQ?

LaQ is heel eenvoudig, maar zeer creatief constructie speelgoed dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Het bestaat uit slechts 7 soorten blokdelen (2 basisdelen en 5 voegdelen). De bouwstukken maken een leuk klikkend geluid wanneer ze in elkaar worden gezet. Je kind weet dat de stukjes stevig verbonden zijn door dit klikkende geluid, en deze “KLIK!” zal het kind aanmoedigen om door te gaan met het maken van een een geweldige creatie. Het samenvoegen van de onderdelen is niet alleen erg leuk, maar helpt een kind ook om zich te leren concentreren door creatief te spelen. LaQ is dus ook erg creatief speelgoed.

De geweldige ontwerpen die je op ware grootte kunt maken, kunnen ook als modelleermateriaal voor volwassenen worden gebruikt. Dit constructie speelgoed is het ideale speelgoed om het genie in ons allemaal naar voren te brengen.

LaQ als ontwikkelingsmateriaal voor scholen

LaQ is door educatieve professionals goedgekeurd als ideaal speelgoed voor gebruik in scholen of BSO. Kinderen leren manieren om creatieve verbeeldingskracht te uiten en bouwen hun concentratie eenvoudig op door ermee te spelen. De bouwblokjes worden ook gebruikt in verpleeghuizen om manuele vaardigheden te oefenen en behendigheid te verbeteren bij ouderen.

LaQ

Datasheet

Stukjes
100
Leeftijd
5+
Spelers
1+
Taal
Nederlands