search

LaQ Insect World Mini Mantis

€ 5,95
Inclusief btw

Kleine probeerset met 64 LaQ stukjes in de kleuren geel, oranje en licht groen.

Je bouwt hiermee een kleine bidsprinkhaan, de bouwplaat is inbegrepen.

Aantal

  Verzending via PostNL: Nederland € 3.95, België € 13.95

Let op: uw bestelling wordt na 21 juni verzonden!

 

Betalen via bankoverschrijving

 

Betalen met iDeal

Wat is LaQ?

LaQ is heel eenvoudig, maar zeer creatief constructie speelgoed dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Het bestaat uit slechts 7 soorten blokdelen (2 basisdelen en 5 voegdelen). De bouwstukken maken een leuk klikkend geluid wanneer ze in elkaar worden gezet. Je kind weet dat de stukjes stevig verbonden zijn door dit klikkende geluid, en deze “KLIK!” zal het kind aanmoedigen om door te gaan met het maken van een een geweldige creatie. Het samenvoegen van de onderdelen is niet alleen erg leuk, maar helpt een kind ook om zich te leren concentreren door creatief te spelen. LaQ is dus ook erg creatief speelgoed.

De geweldige ontwerpen die je op ware grootte kunt maken, kunnen ook als modelleermateriaal voor volwassenen worden gebruikt. Dit constructie speelgoed is het ideale speelgoed om het genie in ons allemaal naar voren te brengen.

LaQ als ontwikkelingsmateriaal voor scholen

LaQ is door educatieve professionals goedgekeurd als ideaal speelgoed voor gebruik in scholen of BSO. Kinderen leren manieren om creatieve verbeeldingskracht te uiten en bouwen hun concentratie eenvoudig op door ermee te spelen. De bouwblokjes worden ook gebruikt in verpleeghuizen om manuele vaardigheden te oefenen en behendigheid te verbeteren bij ouderen.

LaQ

Datasheet

Stukjes
64
Leeftijd
5+
Spelers
1+
Taal
EN