Speel je Vaardig Deluxe
search
  • Speel je Vaardig Deluxe
  • Speel je Vaardig Deluxe

Speel je Vaardig Deluxe

Speel je vaardig Deluxe is een combinatie van de boeken: Speel je vaardig, Speel je vaardig Junior en Speel je vaardig Uitbreiding. Er is een aantal spellen uit deze boeken vervangen door nieuwe spellen. Extra in deze ringband zijn de speltips die bij heel veel spellen gegeven worden.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Speel je vaardig Deluxe is gemaakt voor iedereen die het spelen met spellen wil gebruiken om denk- en gedragsvaardigheden (executieve functies) te ontwikkelen bij kinderen in de leeftijd van 2 jaar en ouder.
Naast een stukje theorie over de executieve functies vind je in Speel je vaardig Deluxe een met zorg geselecteerd aanbod van spellen (175!), die je kunt gebruiken om deze vaardigheden te oefenen.
Bij elk spel staat aangegeven welke executieve functies het meest ontwikkeld worden. Ook vind je er een beknopte uitleg van het spel en een QR-code voor de online speluitleg. Bovendien staan bij de spellen voor kinderen tot 6 jaar suggesties voor de taal- en woordenschatontwikkeling. Speel je vaardig Deluxe bevat signalerings- en registratiebladen om de ontwikkeling van het kind op het gebied van de executieve vaardigheden gemakkelijk in beeld te brengen. 
Later kunnen er uitbreidingen aan deze map worden toegevoegd.