Catan: Uitbreidingsset voor 5-6 spelers
search
  • Catan: Uitbreidingsset voor 5-6 spelers
  • Catan: Uitbreidingsset voor 5-6 spelers

Catan: Uitbreidingsset voor 5-6 spelers

Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.

Heeft u een groot gezin of een uitgebreide spellengroep, dan is De Kolonisten van Catan voor 5 en 6 spelers een prima manier om dit populaire handelsspel met meer dan 4 spelers te kunnen spelen.

Omdat je meer grondstoffen binnenkrijgt in de periode dat je niet aan de beurt bent, is het nog belangrijker om je in het handelsgeweld te mengen of ervoor te zorgen dat je van alle soorten grondstoffen iets binnenkrijgt. In de extra bouwfases mag je namelijk niet met de bank of de havens handelen, waardoor je "gepast" moet betalen. Mocht je dat niet kunnen, dan ben je erg vatbaar op de momenten dat er "7" wordt gedobbeld.

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
5-6
Speelduur
90 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8717249196242