Bestelling
Als u uw bestelling heeft geplaatst proberen wij deze zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Mocht een produkt niet op voorraad zijn, dan nemen we contact met u op via email.

De pakketten worden verzonden met PostNL.

Als u uw bestelling heeft doorgevoerd, krijgt u een email (factuur) met daarin vermeldt hetgeen wat u besteld heeft en wat het totale factuurbedrag is. Het pakket wordt verzonden zodra het factuurbedrag op rekening staat van Dé Spellenwinkel. U krijgt meteen na verzending een email waarin staat dat het pakket verzonden is en wanneer u het kan verwachten.

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland zijn in alle gevallen € 3,95, verzendkosten naar België zijn altijd € 13,95. Ook als we het pakketje in meer zendingen moeten verdelen blijven de verzendkosten hetzelfde. Voor verzending naar andere landen kunt u contact opnemen met Dé Spellenwinkel.

Afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in de winkel; dit kan op openingsdagen van de winkel en anders op afspraak. U wordt op de hoogte gesteld middels een email wanneer de bestelde spellen klaar staan. Neem de factuur mee van uw bestelling als u deze komt ophalen.