Dé Spellenwinkel Breda

Welkom en wat leuk dat u de website van Dé Spellenwinkel bezoekt!
Dé Spellenwinkel is dé specialist op het gebied van bord- en kaartspellen, breinbrekers, legpuzzels en doelgroepspellen. (spellen die ter ondersteuning gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld RT, coaching, therapie en meer) Op de website vindt u een deel van de collectie spellen en puzzels van Dé Spellenwinkel. Maar in de fysieke winkel kunt heerlijk snuffelen naar nog meer leuks!! De winkel is tevens afhaalpunt voor uw web-bestellingen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naar aanleiding van de situatie rondom het Corona-virus:

We gaan de boel opnieuw omgooien! Niets is zo veranderlijk als deze tijd! We gaan het weer proberen om een beetje open te zijn.

Houdt de site goed in de gaten voor de openingstijden!

4 april is de winkel geopend van 11-17 uur.

MAAR: Kom alleen naar de winkel als u niet verkouden bent. U betaalt met PIN en bovenal: houd binnen én buiten voldoende afstand (1,5 meter) van elkaar. Er kan 1 klant per keer naar binnen, dus kom ook echt alleen.

Komt u liever niet naar de winkel dan bezorgen wij gratis in Breda. 

Deze bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop, E-mail, Whatsapp of Telefonisch contact (06-39663901). Na betaling van het betaalverzoek (Tikkie) gaan we zo snel mogelijk bezorgen.

Hoe lang deze situatie gaat duren weten we niet, maar hopelijk kunnen we op deze manier toch wat gezelligheid bij u aan huis bezorgen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De winkel heeft 10 september 2019 het Keurmerk "Hier is de "Klant koning" van Klant Experience gekregen. Een keurmerk waar ik heel blij mee ben! Voor het volledige artikel, klik op de link: http://klantexperience.nl/ambassadeurs/#Spellenwinkel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u langskomen of heeft u een bestelling geplaatst welke u wilt afhalen?

De OPENINGSTIJDEN zijn:

dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 10.00 - 18.00 uur; zaterdag: 10.00 - 17.00 uur.

Het winkeladres is: Speelhuislaan 68-B, 4815 CG Breda. Telefonisch bereikbaar op nummer 06-39663901.

___________________________________________________________


Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag over de leverbaarheid van een spel, of heeft u een verzoek met betrekking tot het verzenden van uw bestelling? Neem gerust contact op middels app, sms, of bel, zodat we uw vraag snel kunnen beantwoorden. Het telefoonnummer is: 06-39663901. 


De winkel is gevestigd BUITEN HET CENTRUM van Breda en op 3 minuten loopafstand van de
hoofdingang van het STATION
en daarom gunstig gelegen wat betreft bereikbaarheid.
U kunt (bijna) voor de deur betaald (het eerste kwartier is gratis!!!) PARKEREN!