Imperial Settlers uitbreiding Nieuwe Vrienden
search
  • Imperial Settlers uitbreiding Nieuwe Vrienden
  • Imperial Settlers uitbreiding Nieuwe Vrienden

Imperial Settlers uitbreiding Nieuwe Vrienden

Een aanvulling op het basisspel Imperial Settlers wat voor nieuwe uitdagingen zorgt! Werk je samen met vrienden? Of steel je hun locaties?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Imperial Settlers: Nieuwe Vrienden is de eerste aanvulling op Imperial Settlers.

Zullen we gaan samenwerken? Deze uitbreiding introduceert de eigenschap ‘open productie’ in het spel. Hiermee kun je goederen voor jezelf produceren maar ook voor andere spelers. Klinkt goed, of niet? Maar eerlijk gezegd gaat het in deze uitbreiding ook om gemene dingen zoals het stelen van locaties van tegenstanders en het bouwen van immens hoge muren om jouw rijk te isoleren en te beschermen. Vriendschap is immers ook niet zaligmakend.

Imperial Settlers: Nieuwe Vrienden is een aanvulling op Imperial Settlers, Deze aanvulling bevat 55 nieuwe kaarten, die je kunt toevoegen aan het basisspel. Stel je eigen volkdeck samen, aangepast aan jouw strategie en manier van spelen. Nieuw zijn de “Open productie” locaties. Gebouwen in jouw rijk, leveren andere spelers goederen op en jou extra arbeiders. Ook nieuw zijn de “Productie/voordeel” locaties. Je bewaart goederen op dit gebouw voor de volgende ronde en scoor hiervoor ook nog eens punten in de volgende productiefase. En nog meer nieuw: de “Direct effect” kaarten: Een nieuw type kaart, waarmee je tijdens je beurt een nieuwe actie kunt uitvoeren. Voor speler die graag alleen spelen zijn er twee kaarten voor de solovariant toegevoegd die de virtuele speler nieuwe mogelijkheden geven.

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze uitlegvid

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
1-4
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026301842

Je bent misschien ook geïnteresseerd in