Kwakzalvers van Kakelenburg
search
  • Kwakzalvers van Kakelenburg
  • Kwakzalvers van Kakelenburg

Kwakzalvers van Kakelenburg

Tactisch “bagbuildingspel”. Trek ingrediënten uit je eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat je denkt dat je drank perfect is. Maar stop op tijd: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep.

Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert.

In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire “push your luck”-mechanisme.

Inhoud:

4 ketels

1 scorespoor met rondenspoor

12 ingrediëntenboeken

24 waarzeggerijkaarten

4 flessen

4 buidels

20 robijnen

1 bonusdobbelsteen

219 ingrediëntenfiches

4 fiches 0/50 zegels

1 rondeteller

8 druppels

4 scorestenen

4 rattenstenen

1 ingrediëntenalmanak

de spelregels

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in