Alles aan Boord?!
search
  • Alles aan Boord?!
  • Alles aan Boord?!
  • Alles aan Boord?!

Alles aan Boord?!

Vaar over de zeven zeeën als een echte kapitein! Maar voor je dit kan doen moet je eerst je schip goed vol laden. Kanonnen, verrekijkers en papegaaien! Ben jij een echte kapitein?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Je hebt een reis vol avonturen voor de boeg. Maar eerst moet je je schip vol laden met alles wat je nodig hebt. Heb je alles aan boord? Dan kunnen de trossen los! Degene die goed  gepland heeft, zal de meest waardevolle ontdekkingen doen en de grootste gevaren kunnen trotseren om aan het einde als rijkste avonturier thuis te komen. Alles aan boord?! is een spannend familiespel vol avonturen en gevaren.

Alles aan Boord?! is een vrolijk familiespel waarin iedereen op een spannende, maar hectische reis gaat! Alle uitrusting ligt in het midden van de tafel: je pakt allemaal tegelijkertijd wat je denkt nodig te hebben op de reis en leg dit op je schip. Ga met z’n op reis: de avonturenkaarten (die vooraf had gezien) worden één voor één omgedraaid. Kies je voor het avontuur en verdien je daarmee een mooie bonus, of vaar je lekker door, omdat je hoopt op dat andere grote avontuur? Een ideaal spel voor gezinnen met kinderen: iedereen kan meedoen en iedereen heeft een leuke tijd! Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 7 jaar. De gemiddelde speelduur is 30 minuten.

Ben je fan van gezelschapsspellen? Bekijk hier dan eens ons volledige aanbod.

Datasheet

Leeftijd
7+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026302986

Je bent misschien ook geïnteresseerd in