Mercado
search
  • Mercado
  • Mercado
  • Mercado
  • Mercado

Mercado

Je bent een rijke burger en wilt je aanzien in de samenleving vergroten. Je probeert dure spullen te kopen op de markt van mooie dingen. Lukt het jou om de mooiste goederen te bemachtigen?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Je bent een rijke burger met veel geld. Je hebt een buidel vol munten waar ook vals geld in terecht is gekomen. Nu wil je proberen om je aanzien in de samenleving te vergroten. Om dit te bereiken ga je naar de “markt van mooie dingen”. Verschillende marktkooplui bieden hier hun goederen aan: een gouden trofee, een elegante briefopener, een mooie klok… Maar andere welgestelde burgers hebben hetzelfde plan als jij. Daarom is het verstandig om niet alleen in waardevolle voorwerpen te investeren, maar ook in flesjes met verleidelijke geuren om je tegenstanders te benevelen om vervolgens zelf speciale voordelen te kunnen bemachtigen. Daarnaast kun je bij de marktopzichter en de muntenwisselaar privileges en jokermunten krijgen.

Nadat je iets hebt gekocht verplaats je jouw scoresteen op het reputatiespoor op het speelbord. Wanneer een speler opnieuw bij het startveld komt, wordt de huidige ronde uitgespeeld. Wie aan het einde van het spel de beste reputatie heeft, wint het spel.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303013

Je bent misschien ook geïnteresseerd in