Maya
search
  • Maya
  • Maya

Maya

Een vlot en tactisch tegellegspel waarin je steeds voor lastige keuzes staat en je tegenstanders goed in de gaten moeten houden!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Maya ga je terug naar de tijd van de Maya’s en help je hen hun beschaving op te bouwen. Op het schiereiland Yucatán ontstaan rond de tempels nieuwe steden. Grote steden geven macht en jij kan die krijgen door de inwoners te voorzien van voedsel. Plant maïs, squash, aardappelen en pepers om je invloed op de steden te vergroten. Een vlot en tactisch tegellegspel waarin je steeds voor lastige keuzes staat en je tegenstanders goed in de gaten moet houden!

Beleef de ontwikkeling en opkomst van de Maya’s. Ontgin het land, zorg voor een bloeiende landbouw en laat steden groeien. Plant maïs, squash, aardappelen en pepers om de bevolking in de snelgroeiende steden van voedsel te voorzien. Verspreid over het schiereiland Yucatán bevinden zich verschillende tempels. In de buurt van deze tempels ontstaan steden. Grote steden zorgen voor veel macht. Degene met de meeste invloed in een stad, scoort de meeste punten. Wie levert de beste bijdrage aan de ontwikkeling van het land en heeft aan het einde van het spel de meeste punten?

Maya is een thematisch familiespel over de Maya cultuur. Dit uitdagende bordspel is geschikt voor de hele familie. Iedereen speelt direct mee door eenvoudig spelsyteem. Het spel kent eenvoudige spelregels, is uitdagend om te winnen en kent een zeer gevarieerd spelverloop. Iedere keer dat je het speelt, verloopt weer anders.

Nieuwsgierig? Kijk ook onze uitlegvideo.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
45 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303341

Je bent misschien ook geïnteresseerd in