Stapelgekke Speedcups 6 spelers
search
  • Stapelgekke Speedcups 6 spelers
  • Stapelgekke Speedcups 6 spelers

Stapelgekke Speedcups 6 spelers

Vrolijk actiespel voor het hele gezin Zet zo snel mogelijk 5 gekleurde bekers op of naast elkaar zoals de kaart aangeeft. Nu met het basisspel en de uitbreiding in één doos.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Je krijgt 5 bekers in verschillende kleuren. Elke ronde draait een speler de bovenste kaart van de stapel om. Daarop staan 5 voorwerpen in de kleuren van de bekers horizontaal of verticaal georiënteerd. Zo kunnen er 5 vogels in een boom zitten of 5 shirts aan een waslijn. Je probeert nu zo snel mogelijk je bekers op of naast elkaar te zetten op de manier waarop dit op de kaart is aangegeven. Ben je als eerste klaar, druk dan snel op de bel. Heb je het goed, dan win je de kaart. De speler met de meeste kaarten wint het spel. Zorg dus dat je rustig, maar tegelijkertijd gefocust bent. Dan maak je de minste fouten en gooi je niet per ongeluk je stapel om.

Stapelgekke Speed Cups heeft zeer eenvoudige spelregels, waardoor het snel te leren is. Leuk voor families met kinderen, maar ook voor studenten en veelspelers die iets luchtigs tussendoor willen doen.

In deze versie zitten het basisspel en de uitbreiding in één doos.

Inhoud:

43 opdrachtkaarten

30 bekers

1 metalen bel

De spelregels

999 Games

Datasheet

Leeftijd
6+
Spelers
2-6
Speelduur
10 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8719214428976

Je bent misschien ook geïnteresseerd in