Juicy Fruit
search
  • Juicy Fruit
  • Juicy Fruit
  • Juicy Fruit
  • Juicy Fruit
  • Juicy Fruit

Juicy Fruit

Exporteer fruit vanuit jouw persoonlijke eiland! In dit tropische tegelspel oogst je fruit door zoveel mogelijk met fruittegels te schuiven. Schepen op je eiland nemen kostbare plek in. Maar als je teveel op het vullen van je schepen richt, kapen je tegenstanders misschien wel de beste bedrijven voor je neus weg. Wie bouwt het grootste fruitimperium?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Juicy Fruit ga je op je eigen eiland fruit oogsten. Met je fruit laad je schepen op je eiland vol, zodat kostbare grond beschikbaar wordt. Ook scoor je punten door bedrijven op je eiland op te zetten.

Elke speler heeft een eilandtableau, met daarop vijf verschillende fruittegels. Per beurt schuif je een fruittegel naar keuze in een rechte lijn naar een nieuwe plaats. Voor elk vakje dat je met deze fruittegel hebt kunnen schuiven, krijg je fruit van dezelfde soort in je voorraad. Dit fruit ga je gebruiken voor het vullen van schepen en het opzetten van bedrijfjes, zoals ijssalons.

Zolang de schepen niet vol zijn, nemen ze ruimte op je eiland in. Maar als je teveel op schepen focust, halen je tegenstanders misschien net de bedrijven weg die jij nodig hebt. Grote ondernemingen die veel punten waar zijn, bezetten delen van je eiland waardoor je minder ruimte hebt om met de fruitstukken te schuiven.

Juicy Fruit ziet er kleurrijk en vrolijk uit, maar biedt stiekem behoorlijk wat tactische uitdaging. Het spel heeft meerdere varianten, zoals verschillende solomodi en een extra element in de vorm van de juicefabriek.

Inhoud:

    4 eilandtableaus
    1 ondernemingentableau
    1 scoretableau
    100 vruchten
    24 ondernemingsfiches
    6 locatietegels
    20 verzamelaarsfiches
    4 ansichtkaarten
    50 scheepsfiches
    13 ijsfiches
    4 milkshakefiches
    12 spelersschijven
    1 licentiefiche
    2 buidels
    de spelregels
    1 vel met de solospelregels

999 Games

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
1-4
Speelduur
20-60 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8720289471149