Istanbul Dobbelspel
search
  • Istanbul Dobbelspel
  • Istanbul Dobbelspel
  • Istanbul Dobbelspel
  • Istanbul Dobbelspel

Istanbul Dobbelspel

Een handelsrace op de bazaar. Probeer als eerste voldoende edelstenen te verzamelen in deze vlotte variant van het bekroonde bordspel.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Welkom op de bazaar van Istanbul in Istanbul: Dobbelspel!

Bereid je voor op een handelsrace! Wees je concurrenten te slim af door als eerste de felbegeerde robijnen te verzamelen! Je assistenten helpen je met het verzamelen van geld en handelswaren. Investeer in betere eigenschappen of bespaar op de kosten voor het kopen van robijnen. Met een beetje geluk en de juiste strategie word jij de winnaar!

Jij bent een handelaar op de grote bazaar van Istanbul en het is jouw doel om als eerste 6 robijnen (5 robijnen met 4 spelers) te verwerven. Je hebt geld en handelswaren nodig om deze robijnen te kopen. Hiervoor ben je afhankelijk van jouw assistenten (in dit spel: de dobbelstenen). De 6 symbolen op de dobbelstenen geven aan wat de assistenten voor jou kunnen aanschaffen: bazaarkaarten, Lira en handelswaren. Er zijn 4 verschillende handelswaren: stoffen (rood), fruit (geel), specerijen (groen) en juwelen (blauw). Elke beurt stuur je je 5 assistenten op pad door met 5 dobbelstenen te gooien. Met het resultaat van je worp en je eerder verkregen handelswarenfiches kun je 2 acties uitvoeren, zoals het verzamelen van diverse items (handelswaren, geld en kristallen) of het verkrijgen van bazaarkaarten en moskeetegels om extra inkomsten te genereren.

Gebruik je dobbelstenen om de waardevolle robijnen eerder te bemachtigen dan je tegenstanders!

Inhoud van het spel:

- 1 speelbord

- 42 handelswarenfiches

- 3 gouden munten

- 6 zilveren munten

- 27 koperen munten

- 9 speciale dobbelstenen

- 33 bazaarkaarten

- 24 moskeetegels

- 31 robijnen

- 12 kristallen

- 4 overzichtskaarten

- spelregels

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands