Knister
search
  • Knister
  • Knister

Knister

Wachten is verleden tijd! Iemand gooit en iedereen mag opschrijven. Maar pas goed op waar je het getal neerzet anders gaat iemand anders met de overwinning ervandoor!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Knister heeft eenvoudige regels, is spannend, geen kent wachttijden. Iedereen schrijft dezelfde getallen op zijn blad, maar bepaalt zelf in welke velden. Probeer op die manier combinaties te maken (drieling, straat, full house, etc.) die je punten opleveren. De mogelijkheden zijn enorm. Een spannend spel… vanaf de eerste worp!

Schrijf de getallen slim op je blad om combinaties te maken en scoor daarmee punten. Iedereen speelt tegelijkertijd in Knister: iemand gooit de dobbelstenen, iedereen schrijft dat getal op zijn blok. Dit spel is geschikt voor 1-12 spelers (maar kan zelfs met nog meer) vanaf 8 jaar. Ook leuk dus voor vrienden- of familieweekenden. De gemiddelde speelduur per spel is 15 minuten. Door het handige formaat van het doosje is het spel eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Ook als je alleen wilt spelen, kan dat. Deze speelwijze staat apart beschreven in de spelregels. Verbeter jezelf en verbluf anderen zodra je het met meer mensen gaat spelen.

Inhoud van het spel:

- 2 dobbelstenen

- 4 potloden

- scoreblok

- spelregels

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-12
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303273