Diepzee Avontuur
search
  • Diepzee Avontuur
  • Diepzee Avontuur
  • Diepzee Avontuur
  • Diepzee Avontuur

Diepzee Avontuur

Een groep arme ontdekkingsreizigers in de hoop snel rijk te worden, trekt erop uit om schatten te heroveren uit enkele onderzeese ruïnes. Ze zijn allemaal rivalen maar hun budget dwingt hen allemaal om één gehuurde onderzeeër te delen.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In de gehuurde onderzeeër moeten ze allemaal ook een enkele tank lucht delen. Als ze niet terugkeren naar de duikboot voordat ze geen lucht meer hebben, laten ze al hun schatten vallen. Nu is het tijd om te zien wie de grootste rijkdom naar huis kan brengen.

Doel van het spel

Het spel speelt zich af over 3 rondes en de speler die de meeste punten over de 3 rondes behaalt, is de winnaar. Om punten te verdienen, moet je de meeste ruïnes-chips terugbrengen naar de onderzeeër. Je kunt maar één keer per ronde terugkeren naar de onderzeeër en je kunt niet meer verdergaan na terugkomst. Je kunt niet terugkeren naar de onderzeeër zonder ruïnes chips mee te nemen.

Op hun beurt voeren spelers de stappen 1-4 hieronder uit. Spelers spelen om de beurt met de klok mee rond het bord, en de ronde eindigt wanneer alle spelers zijn teruggekeerd naar de onderzeeër of als de lucht op is aan het begin van iemands beurt.

1) Geef aan of je terug wil of niet

2) Verwijder 1 lucht uit de tank

3) Rol de dobbelstenen om je meeple dieper te laten duiken

4) Zoek. (Als je gestopt bent met duiken, kies dan A-C van hieronder)

A) Doe niets

B) Pak een ruïne-chip

C) Plaats een ruïne-chip

Oink

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-6
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands