Kom mee in Getallenland
search
  • Kom mee in Getallenland
  • Kom mee in Getallenland

Kom mee in Getallenland

Het getallenland bestaat uit 10 getallenhuizen waarin elk een getal woont.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Het getallenland bestaat uit 10 getallenhuizen, waarin elk een getal woont. In samenwerking wordt het getallenhuis volledig en zonder fouten opgebouwd. Maar de getallenkabouter Warboel is al op weg van het Foutenbos naar het Getallenland, om daar alles in de war te brengen. Lukt het jullie om de kabouter tegen te houden alles in de war te brengen en het Getallenland volledig in te richten? Gelukkig is er de getallenfee, die zal jullie helpen.

Het concept verandert de abstracte getallenruimte t/m 10 in een concreet getallenland, waar de kinderen de getallen in zijn geheel ontdekken en beleven. Het concept van het getallenland is sinds de jaren 50 steeds verder ontwikkeld - in grote mate - door de auteur van dit spel, privédocent Dr. Gerhard Friedrich en zijn team. Dr. Friedrich bereikt in zijn cursussen en voordrachten elk jaar duizenden pedagogen en wetenschappers. Het concept is wetenschappelijk geëvalueerd en een doorslaand succes in het leerproces.

Het spel behandelt de belangrijkste getalaspecten van de getallen 0 tot 10 en zorgt ervoor dat de kinderen de getallen beleven en begrijpen. De kinderen leren op speelse manier basiscapaciteiten waarop rekenen en wiskunde zijn gebouwd; een optimale voorbereiding voor de schooltijd.ing voor de schooltijd.

IQ Spiele

Datasheet

Leeftijd
4+
Spelers
1-6
Speelduur
40-60 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
4260134683418