Earth
search
  • Earth
  • Earth

Earth

Earth is een engine builder voor 1 tot 5 spelers met eenvoudige spelregels maar een rijkdom aan strategische mogelijkheden. In dit spel bouw je een tableau uit met als doel het beste, meest efficiënte ecosysteem op aarde te creëren.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

De aarde, de bodem die onze prachtige planeet, de aarde, ondersteunt en in stand houdt. Gedurende duizenden jaren van evolutie en aanpassing zijn de flora en fauna van deze unieke planeet gegroeid en ontwikkeld tot verbazingwekkende levensvormen, waardoor symbiotische ecosystemen en zijn ontstaan.

Het is tijd om in deze rijke omgevingen te springen en een aantal verbazingwekkende natuurlijke synergieën te creëren die de veelzijdigheid en overvloed aan natuurlijke hulpbronnen van de aarde repliceren en extrapoleren. Creëer een zelfvoorzienende motor van groei, uitbreiding en aanbod waarbij zelfs uw ongebruikte planten compost worden voor toekomstige groei.

Earth is een engine builder voor 1 tot 5 spelers met eenvoudige spelregels maar een rijkdom aan strategische mogelijkheden. In dit spel bouw je een tableau uit met als doel het beste, meest efficiënte ecosysteem op aarde te creëren. Met zijn encyclopedische natuur en het enorme aantal unieke kaarten en combinaties zal elk spel je toelaten om nieuwe synergieën en connecties te ontdekken. Net zoals onze uitgestrekte en fascinerende aarde dat ook toelaat met zijn rijke flora en fauna!

Na miljoenen jaren van evolutie en aanpassing ontwikkelden de flora en fauna van onze unieke planeet verrassende levensvormen en onstonden symbiotische ecosystemen en habitats. Vorm een eiland, een speelveld van 4x4 kaarten, dat zelfvoorzienend is dankzij groei, uitbreiding en bevoorrading en waarin zelfs de kaarten die je niet nodig hebt, compost voor latere opbrengst worden. Earth is een open wewreld engine builder voor 1 tot 5 spelers met eenvoudige spelregels maar veel strategische mogelijkheden.

Geronimo

Datasheet

Leeftijd
14+
Spelers
1-5
Speelduur
60-90 minuten
Taal
Nederlands