Crooks
search
  • Crooks
  • Crooks
  • Crooks
  • Crooks

Crooks

Je bent een sluwe topcrimineel met een plan dat niet kan mislukken. Het enige dat ontbreekt zijn dieven en ander tuig om de diverse locaties in de stad te overvallen. Lukt het jou om de diverse locaties te overvallen?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Crooks speelt zich af in New York, 1935 – Je bent een sluwe topcrimineel met een plan dat niet kan mislukken. Het enige dat je nog nodig hebt zijn dieven en ander tuig om deze plannen tot uitvoering te brengen. Gelukkig barst het in de stad van werkeloos gespuis dat in bars, in poolzalen en op de renbaan zijn kans afwacht om snel geld te verdienen. Verzamel de sterkste dieven en overval diverse locaties in de stad en ga aan het einde van de dag met het meeste geld naar huis.

Zet je dieven tactisch in om te winnen, maar ook om een ander dwars te zitten. Je moet op zoek gaan naar de sterkste dieven. Je bezoekt hangplekken in de stad en je kiest uit de daar aanwezige dieven, maar wie jij niet kiest, zal voor je tegenstanders werken. Speel je tactisch of bluf je? Wat kies jij… een ander op een dwaalspoor zetten of direct je plannen uitvoeren? Zet je kaarten slim in: sommige dieven kunnen ook speciale acties uitvoeren, waardoor jouw mogelijkheden om te winnen toenemen. Het spel kent eenvoudige spelregels en heeft een korte spelduur. 

Inhoud van het spel:

- 108 kaarten: 32 dieven, 8 meesterdieven, 8 locaties, 9 wijken en 51 bankbiljetten

- regelboekje

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
2-4
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026300463