Take That
search
  • Take That

Take That

Eenvoudige regels waarbij je elkaar flink kunt pesten. Als je aan de beurt bent, moet je een kaart spelen of een kaart op tafel verwijderen. Kun je dat niet, dan moet je alle kaarten pakken…

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Take That bevat 79 kaarten met de getallen 12 t/m 98. De getallen 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 ontbreken. Op elke padkaart staat een getal met twee dezelfde cijfers (22, 33, 44, enz.). Deze kaarten tellen voor 5 minpunten aan het einde van het spel. Alle andere kaarten tellen voor 1 punt erbij of eraf.

Tijdens het spel ontstaat er een rij kaarten op tafel. Er is geen maximum aan de lengte van deze rij. Deze rij begint naast de trekstapel en groeit (van links naar rechts) steeds met één kaart. Als een speler een kaart uit de rij verwijderd (“spiegelen”), dan worden alle overgebleven kaarten in de rij direct weer aan elkaar geschoven. Als een speler de rij niet met een kaart kan verlengen (een kaart rechts neerleggen) en ook geen kaart in de rij kan “spiegelen”, dan moet hij alle kaarten in de rij pakken. Dat is vervelend, want daarvoor krijgt de speler minpunten aan het einde van het spel.

Take That is een vlot kaartspel waarin je elkaar flink kunt pesten. Probeer steeds een kaart aan te sluiten in de rij op tafel of een kaart in die rij te “spiegelen”, anders moet je de hele rij pakken en krijg je strafpunten. Pas op voor de padkaarten! Die leveren extra veel strafpunten op! Een spannend en hilarisch kaartspel voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar. De gemiddelde speelduur is 30 minuten.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in