Party Bugs
search
  • Party Bugs
  • Party Bugs
  • Party Bugs
  • Party Bugs

Party Bugs

Als het licht uitgaat, barst het feest los. Maar wie wil dansende kakkerlakken in zijn huis? Probeer het grootste ongedierte naar de buren te sturen. En als je toch twee “gasten” met hetzelfde kostuum hebt, vertrekken ze vrijwillig. Een swingend kaartspel dat iedereen de dansvloer op krijgt!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Party Bugs gaan de kakkerlakken tijdens het gekostumeerd bal helemaal los op de dansvloer. Speel je kaarten slim om kakkerlakken met de laagste waarde in je bezit te krijgen. Heb je 2 kaarten met dezelfde waarde, dan mag je beide kaarten afleggen. Aan het einde van het spel wint de speler met het laagste aantal punten.

Het spel heeft een basisspeelwijze, maar in de spelregels vind je ook 2 varianten. Zo is elk feestje weer anders. Alle spelers spelen mee in een ronde waardoor je je niet hoeft te vervelen. Het spel is eenvoudig uit te leggen, dus je hebt geen lange voorbereiding nodig. Wel zo lekker, want door het eenvoudige karakter en het handige formaat van het doosje neem je het feestje overal mee naartoe. Denk je dat het makkelijk is om te winnen? Vergeet het maar! Heb je net een strategie bedacht, gooit je medefeestvierder roet in het eten. Denk dus niet dat je eenvoudig het feestbeest bent.

Party Bugs is een kaartspel voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar. In de spelregels vind je een aparte beschrijving van de speelwijze met 2 spelers. Een feestje duurt gemiddeld 15 minuten. Meerdere feestjes op 1 avond is dus zeker mogelijk!

Fan van kaartspellen? Bekijk ze allemaal.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-6
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in