Second Chance NL
search
  • Second Chance NL

Second Chance NL

Een leuk Flip & Write spel voor de hele familie! Draai een kaart om en probeer het figuur zo passend mogelijk in te tekenen. Heb jij de minste lege vakjes?

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Welk puzzelstuk past beter? Teken elke ronde een puzzelstuk in je raster en probeer aan het einde van het spel de minste lege velden te hebben. Als geen van de puzzelstukken past, is er nog hoop! Je Second Chance kan je redden, zodat je niet vroegtijdig uitvalt.

Teken puzzelstukken in je raster en probeer dit zo volledig mogelijk te vullen. Je wint als je aan het einde van het spel het kleinste aantal lege velden hebt. Elke ronde heb je de keuze uit twee puzzelstukken. Kies er één en teken dat in je raster. Als je geen van beide stukken kunt plaatsen in je raster, krijg je een Second Chance – jouw persoonlijke puzzelstuk. Als je dat wel

kunt plaatsen, speel je verder. Zo niet, dan is het spel voorbij voor jou. Kun je verder spelen en heb je de volgende ronde weer een second chance nodig? Dat kan. Je kunt deze vaker krijgen.

Second Chance is een snel, simpel, leuk en spannend spel. Het is geschikt voor 1-6 spelers vanaf 8 jaar. De gemiddelde speelduur is 15 minuten. Dit spel is heel goed alleen te spelen. Bekijk de speelwijze in de bijgevoegde spelregels.

Zijn al je blaadjes op? Download hier dan het blok en beleef oneindig speelplezier!

Nieuwsgierig? Bekijk onze uitlegvideo. Gek op kaartspellen? Kijk ook eens bij ons aanbod.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
1-6
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in