Santa Fe
search
  • Santa Fe

Santa Fe

De sheriff verlaat de oude saloon en de deuren zwaaien krakend achter hem dicht. Op een bijna lege straat staan drie bandieten tegenover elkaar, met hun pistolen op elkaar gericht.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In Santa Fe verlaat de sheriff de oude saloon en de deuren zwaaien krakend achter hem dicht. Op een bijna lege straat staan drie bandieten tegenover elkaar, met hun pistolen op elkaar gericht. De dorpelingen hebben zich verscholen en bekijken de situatie vanuit een veilige plek. Welke bandiet haalt als eerst de trekker over en wint het duel?

In Santa Fe probeer je in 7 rondes zoveel mogelijk slagen te winnen en punten te verzamelen. Kaarten met lagere waardes overtreffen kaarten met hogere waardes. Het spel wordt gespeeld in slagen, maar de spelers kunnen elkaar ook uitdagen tot een duel. Zelfs de sheriff kan uitgedaagd worden! Start op het juiste moment het duel en speel de juiste kaarten, win slagen en verzamel de meeste punten.

In de spelregels staan 3 varianten op het basisspel.

Variant 1: ‘Tien Wolven’: door deze toevoeging zitten er nu 11 bandieten in het spel. Heb je aan het eind van het spel ‘Tien Wolven’? Dan krijg je minpunten.

Variant 2: Corrupte Sheriff: schud de sheriff en de corrupte sheriff. Voeg 1 toe aan het spel. Jullie weten allemaal niet welke deelneemt aan het spel.

Variant 3: Mario ‘De Zwarte Schorpioen’: degene die Mario ‘De Schorpioen’ heeft, mag deze ruilen voor ‘De Zwarte Schorpioen’.

Santa Fe is een slagenspel voor 3-5 spelers vanaf 10 jaar. Ben je fan van kaartspellen? Bekijk onze hele collectie.

Datasheet

Leeftijd
10+
Spelers
3-5
Speelduur
30 minuten
Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in