LaQ Animal World Mini Elephant
search
  • LaQ Animal World Mini Elephant

LaQ Animal World Mini Elephant

Een introductieset met 88 LaQ stukjes in 4 kleuren. Hiermee bouw je een kleine 3D olifant.

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Wat is LaQ?

LaQ is heel eenvoudig, maar zeer creatief constructie speelgoed dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Het bestaat uit slechts 7 soorten blokdelen (2 basisdelen en 5 voegdelen). De bouwstukken maken een leuk klikkend geluid wanneer ze in elkaar worden gezet. Je kind weet dat de stukjes stevig verbonden zijn door dit klikkende geluid, en deze “KLIK!” zal het kind aanmoedigen om door te gaan met het maken van een een geweldige creatie. Het samenvoegen van de onderdelen is niet alleen erg leuk, maar helpt een kind ook om zich te leren concentreren door creatief te spelen. LaQ is dus ook erg creatief speelgoed.

De geweldige ontwerpen die je op ware grootte kunt maken, kunnen ook als modelleermateriaal voor volwassenen worden gebruikt. Dit constructie speelgoed is het ideale speelgoed om het genie in ons allemaal naar voren te brengen.

LaQ als ontwikkelingsmateriaal voor scholen

LaQ is door educatieve professionals goedgekeurd als ideaal speelgoed voor gebruik in scholen of BSO. Kinderen leren manieren om creatieve verbeeldingskracht te uiten en bouwen hun concentratie eenvoudig op door ermee te spelen. De bouwblokjes worden ook gebruikt in verpleeghuizen om manuele vaardigheden te oefenen en behendigheid te verbeteren bij ouderen.

LaQ

Datasheet

Stukjes
88
Leeftijd
5+
Spelers
1+
Taal
Engels

Specifieke referenties

ean13
4952907005946