Ka Pai: Ranu
search
  • Ka Pai: Ranu

Ka Pai: Ranu

Kun je ook geen genoeg krijgen van dit leuke dobbelspel? Met de Ranu blok Level 1 voeg je extra uitdagingen toe aan het spel

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

De inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, de Māori, heeft historisch een sterke band met het land. Ze zetten totems (pouwhenua) op welke verhalen vertellen over dit verbond, de omgeving en hun voorouders. In Ka Pai organiseert elke speler een Hui (Māori sociale bijeenkomst) en probeert deze totems via stammen (Iwi‘s) te verbinden om hun kennis zo ver mogelijk te verspreiden. Ze doen dit terwijl ze tegelijkertijd de stammen in krachtige, individuele groepen verzamelen.

Ka Pai Ranu is de next level van Ka Pai. Daarom is het ook iets moeilijker. Je vindt 2 nieuwe varianten:

Variant 1 : In deze variant kun je Ranu punten verdienen door 4 verschillende symbolen (vierkant, driehoek, cirkel, lijn) in de aangegeven 4 gekleurde velden te tekenen. Krijg jij het voor elkaar?

Variant 2: Het is mogelijk om Ranu punten te verdienen door 2 identieke symbolen (vierkanten, cirkels, driehoeken, lijnen) te tekenen in de aangegeven velden. Deze velden worden verbonden met een ‘=’ symbool. Lukt het jou?

Ranu is een uitbreiding en daarom heb je het dobbelspel Ka Pai nodig om met deze variatieblokken te kunnen spelen.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-4
Speelduur
15 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026303860

Je bent misschien ook geïnteresseerd in