Ka Pai: Toku Whakapapa (extra blocks level2)
search
  • Ka Pai: Toku Whakapapa (extra blocks level2)

Ka Pai: Toku Whakapapa (extra blocks level2)

Vind je het Ranu blok te makkelijk? Geen probleem! Met de  Toku Wakapapa blok Level 2 maak je jouw favoriete Ka Pai spel nog uitdagender!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

In de Māori-cultuur is Whakapapa het begin van alle levende objecten: vanaf de goden tot aan de hedendaagse tijd. Als je het hebt over je Whakapapa ontleen je hieraan je identiteit, plaats je dit in een groter geheel, en verbind je jezelf aan het land en de bevolking. Ook worden verhalen van de huidige generatie toegevoegd aan de Whakapapa voor de volgende generaties.

In Ka Pai – Toku Whakapapa ontdek je de geschiedenis van het leven tussen alle generaties. Je moet de vijf voorouders met elkaar verbinden. Je kunt de hulp gebruiken van de speciale velden om je eigen afkomst te vinden en voltooien.

Het doel

Het doel van Ka Pai – Toku Whakapapa is om de afstamming te voltooien door de vijf voorouders te verbinden met identieke symbolen. De regels voor het verbinden van de vijf voorouders zijn hetzelfde als bij het originele spel. Je wordt ondersteund in het vinden van je voorouders door de speciale velden met een oranje rand. Je kunt de speciale velden enkel activeren met een groep van drie identieke symbolen. Heb je een groep van drie identieke symbolen getekend, waarvan één of meerdere velden een oranje kader heeft? Dan volg je met succes je eigen afkomst en activeer

je het speciale veld. Je deelt deze locatie met alle spelers. Alle andere spelers moeten dit veld wegstrepen, zelfs als ze er al een symbool in hadden getekend. Dit speciale veld is voor alle andere spelers niet meer beschikbaar voor de rest van het spel. Jij mag het veld wel blijven gebruiken. Als meer dan één speler in dezelfde ronde een groep voltooid in hetzelfde speciale veld, worden ze als familie beschouwd en kunnen ze het beide voor de rest van het spel gebruiken.

Toko Whakapapa is de next level van Ka Pai (level 2) en is enkel een scoreblok. Daarom is het dobbelspel Ka Pai nodig om met deze variatieblokken te kunnen spelen.

Bekijk onze Ka Pai uitlegvideo.

Datasheet

Taal
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in