Santa Domingo
search
  • Santa Domingo

Santa Domingo

In Santo Domingo worden waardevolle goederen geruild en verkocht. Alleen degene die op het juiste moment de juiste mensen en schepen ter beschikking heeft kan zich staande houden in deze riskante maar winstgevende handel. Pak je kans op succes!

  Verzending via PostNL

Nederland € 3,95, België € 13,95

 

Betalen via bankoverschrijving

  Betalen met iDeal

voor onze Nederlandse klanten

  Betalen met Bancontact

voor onze Belgische klanten

Santo Domingo is de oudste stad die door Europeanen in de nieuwe wereld is gebouwd. Het was één van de meest belangrijke handelsposten in de Caraïben in de 16e eeuw. In Santo Domingo worden waardevolle goederen geruild en verkocht. Alleen als je op het juiste moment de juiste mensen en schepen ter beschikking hebt, kun jij je staande houden in deze riskante maar winstgevende handel. Pak je kans op succes!

In Santo Domingo probeer je jouw 8 actiekaarten slim in te zetten. Dit doe je door in het geheim 1 of 2 kaarten uit je hand te kiezen. Alle kaarten worden daarna gelijktijdig opengedraaid. In oplopende nummervolgorde voeren jullie de acties van de kaarten uit. Het is heel belangrijk om in te schatten welke kaarten je tegenstanders gaan spelen. Met de gespeelde kaarten kun je punten of goederen verdienen.

De Handelaar geeft je de mogelijkheid om je goederen voor overwinningspunten om te ruilen. De Bedelaar (actiekaart 8) geeft je de mogelijkheid om je gespeelde kaarten weer op hand te nemen. Het spel eindigt zodra tenminste 1 speler aan het einde van een ronde 30 of meer overwinningspunten heeft. Degene met de meeste overwinningspunten wint het spel.

Santo Domingo is een familiespel.

Datasheet

Leeftijd
8+
Spelers
2-6
Speelduur
20 minuten
Taal
Nederlands

Specifieke referenties

ean13
8718026304041

Je bent misschien ook geïnteresseerd in